16-12-2013 In december heb ik ben ik bezig geweest met het fotograferen van deze foto. Hij is gemaakt in de zaak van Kinki Kappers Utrecht op de Nachtegaalstraat. Een ongelooflijk mooie set. Dit was een concept waar ik lang mee bezig ben geweest. Het was een hele klus om de foto goed in elkaar te zetten. Deze foto bestaat maar liefst uit 45 foto's in totaal. Een grote dank gaat uit naar mijn modellen: Carlien, Michelle en Chief. De visagie werd gedaan door Elles Verstappen. Het haar werd verzorgd door Kinki Amsterdam, Tamara van der Elst. Michael van Doorn van Kinki Utrecht en mijzelf Jeske de Corte, Kinki Den Bosch. Er is ook een video opgenomen welke binnenkort te zien is. Video werd opgenomen en gemonteerd door Younique Film. img
20-10-2013 Na 4 jaar studie heb ik besloten mijn oude werkzaamheden weer op te pakken bij Kinki Kappers. Dit keer in Den Bosch en in Utrecht. Naast het salonwerk zal ik weer regelmatig shows geven/fotoshoots gaan doen voor Kinki Kappers. Op 20 Oktober was weer de eerste show gepland voor L'oreal. De show genaamd Creative Crash was fantastisch! Wat een vibe.. geweldig team.. Mooi haar! Wat wil je nog meer! img
28-09- 2013

Bruiloft van Jeanne & Daan

Allereerst wat een geweldig stel met hun twee prachtige dochters! Samen met Maurice van Younique Film hebben wij hun dag mogen vastleggen. Zij kozen voor Foto en Film. Waar ze zeker geen spijt van zullen krijgen!

Gefeliciteerd Jeanne & Daan, Heel veel geluk!

img
18-09-2013 Voor Ed Timmermans heb ik mooie foto's mogen maken voor zijn website. Ed geeft massages en wilde graag op een natuurlijke wijze foto's hebben van hemzelf aan het werk. Voor meer informatie of meer foto's te zien. Ga naar http://www.videre-massage.nl/index.html img

13-09-

2013

Bruiloft Lisette & Carlo

Hoe fantastisch is het om voor een mede collega waarmee je 4 jaar de hbo op leiding fotografisch vormgeving hebt gevolgd. Ik vond het een eer om de foto's van Lisette en Carlo te maken! Het was een geweldige dag! Heel veel geluk samen!!

img

07-09-2013

 

Bruiloft Roel & Petra

Dit was zeker het stel dat het meest heeft gefeest!! Wat een geweldige dag met een Top feest! Heel veel geluk samen hopelijk tot snel!!

 

img
22-09-2013

Expositie Jeske de Corte

Heldense fotografe/styliste pakt uit in DOK6!

Binnenkort hangen in de centrale hal van DOK6 de foto’s van Jeske de Corte. En daar zijn ze bij DOK6 erg trots op. Het wordt een combinatie van haar afstudeerserie ‘Steamcouture’ en de allernieuwste serie ‘Solar Deities’. Waarvoor filmmaker Maurice Swinkels van Youniquefilm meerdere making-of documentaires heeft verzorgd. Hierbij werkte ze ook samen met de Heldense kledingontwerpster Tilly Zegers en met percussieband RAM uit Peel en Maas. Tijdens de feestelijke opening van de expositie op zondag 22 september, zullen deze lokale kunstenaars ook van zich laten zien en horen. Het wordt een grote happening, waarbij we u ook graag uitnodigen.

Het werk van Jeske zal te zien zijn bij DOK6 van 17 september t/m 31 oktober. Feestelijke opening: 22 september, vanaf 16.00 uur bij DOK6 Theater Raadhuisplein 6 te Panningen.

 

img

04-08-2012

 

25-05-2013

Kill Division

Voor de Metalband Kill Division heb ik in Augustus 2012 een zeer toffe shoot mogen doen. Helaas duurde het nog een hele tijd voordat de foto's online mochten. Het album is nog niet uit. Maar er mogen al enkele foto's online. Binnenkort meer foto's beschikbaar.

img

Juni 2013

South American tour with Legion Of The Damned!

Afgelopen Juni ben ik met de Grootste Trash metel band van de Benelux op tour gegaan naar Zuid Amerika. We zijn in de Brazilië, Chili en Argentinië geweest. Ik ben als fotograaf mee op pad gemogen om alles vast te leggen. Het was een fantastische ervaring. De foto's komen pas in Januari 2014 naar buiten. Dan komt hun nieuwe album 'Ravenous Plague' uit... Spannende tijden..

img
10-05-2013

Bruiloft Ria & Jacques

Wat een bijzonder stel. Smoorverliefd voor de tweede keer in het huwelijksbootje. Geniet van jullie huwelijksreis en heel veel geluk samen! Ria & Jacques, Gefeliciteerd!

img
03-05-2013

Bruiloft Linda & Emiel

Het was een fantastische dag met bijzonder mooi weer. Ik wens jullie alle geluk van de hele wereld! Nu lekker nagenieten...Linda & Emiel, Gefeliciteerd!!

img
04-04-2013

Toelichting bij de foto’s Kruisherenhotel

In het centrum van Maastricht staat het voormalige vijftiende eeuwse Kruisherenklooster. Samen met de monumentale, gotische kerk is dit complex getransformeerd tot een zeer bijzonder designhotel. Een unieke plek waar oudheid en design met elkaar verweven zijn maar waar ook architectonische contrasten tussen het verleden en het heden heel transparant worden.  
Het stond al een paar jaar op haar verlanglijstje……het prachtige Kruisherenhotel in Maastricht als decor voor haar kostuums.
Eindelijk was het dan zover voor kostuumontwerpster Tilly Zegers, met een nieuwe serie van 9 kostuums met een “religieus” tintje waren zij en haar team te gast in deze prachtige tot hotel verbouwde kerk en klooster. Uit een aantal  afgeschreven priesterkazuifels verwijderde zij de borduursels, van Maria met het kind Jezus tot de vredesduif, van kostbaar geborduurd band tot het gebroken  Brood…..en gaf deze als het ware een nieuw, enigszins theatraal “jasje”.  Perfect passend in de entourage van het Kruisherenhotel, te veel mooie plekken zelfs voor fotografe Jeske de Corte om uit te kiezen waar ze de beelden wilde maken.
De mooie haarcreaties en visagie van kapsalon Trends uit Roggel en de fonkelende sieraden van bijouterie Chic&Choc uit Panningen completeerde de looks van de modellen, maar ook de spontane medewerking van Invito Maastricht voor de schoenen en de zijdezachte beenversiering van het Kousenhuis uit Venlo waren een zeer welkome toevoeging.  Maurice Swinkels van Younique videoproducties volgde alle verrichtingen op de voet en zijn vastgelegd in een mooie clip en vormt een mooie levende herinnering aan een bijzondere samenwerking!
Het was een enerverende dag van hard werken maar ook een dag van genieten, niet alleen voor het team maar ook voor de gasten van het hotel, zij keken niet alleen toe maar namen ook regelmatig zelf hun camera’s in de hand om al het schoons vast te leggen.
Of die beelden de professionele resultaten van Jeske kunnen overtreffen……dat  valt zeer te betwijfelen ;-)!

Team:   

Kostuums: Tilly Zegers, TopToTeen Kostuumontwerp , www.toptoteen.nl
Fotografe: Jeske de Corte, www.jeskedecorte.com
Haar en Visagie: Kelly Derks en Esther Doek, www.kapsalontrends.nl
Sieraden: Bijouterie Chic&Choc, www.chicenchocpanningen.nl
Schoenen: Invito Maastricht, www.invito.com
Panty’s: Kousenhuis Venlo, www.kousenhuisvenlo.nl
Modellen: Elke Lenssen, Katja Verbeek, Michelle Laeven, Saskia van Tilborg
Videoclip: Maurice Swinkels, https://vimeo.com/64051175

Locatie: Kruisherenhotel Maastricht, http://www.chateauhotels.nl/default.aspx?sc=7&taal=en

img
01-04-2013

Persbericht Vredeskroket

 

Vredeskroket na 300 jaar terug in Utrecht

Een kroket die voor vrede zorgt? Jazeker: Driehonderd jaar geleden namen de koks van Lodewijk XIV het Franse recept van de croquette mee naar de onderhandelingen van de Vrede van Utrecht.
Het verhaal gaat dat tijdens het stroeve onderhandelingsproces in 1713 in Utrecht vredestichtende kroketten werden geserveerd. Vervolgens was de Vrede van Utrecht snel een feit. De vegetarische kroketten werden namelijk gemaakt met de inmiddels vergeten groenten pastinaak en gele wortel die lust- en liefdeopwekkende bijwerkingen zouden hebben. Initiatiefnemer Gijs van den Beucken herontdekte het verhaal, wilde 300 jaar later die vredeskroket weer terug op de menukaarten in de Domstad brengen en begon in zijn vrije tijd aan deze uitdaging te werken. Zijn poging is gelukt: de Utrechtse Vredeskroket is terug in de Domstad. Niet alleen om de Vrede van Utrecht te vieren maar ook om vrede in het hier en nu te ondersteunen. Echte vrede is namelijk alleen mogelijk als de mensenrechten worden nageleefd. De vredeskroket steunt Amnesty International door een gedeelte van de opbrengst te doneren aan hun missie. Ook burgemeester Aleid Wolfsen gaf al zijn culinaire goedkeuring aan deze bijzondere en smakelijke vegetarische kroket.
Bekijk hier de vredeskroketfilm!
(fotografie: Jeske de Corte)

img

15-02-2013

Communiefoto's laten maken?

Maak nu een afspraak!

Inclusief:

De fotoshoot in de studio, de opmaak voor een uitnodigingskaartje of een bedankkaartje. 1 A4 Fotoafdruk ter waarde van € 15,00.

(Deze actie is geldig tot en met 15 April 2013)

 

img
24-01-2013

'Steamcouture' Afstudeer serie

Met trots mag ik aankondigen dat ik vandaag mijn diploma heb gehaald voor Fotografisch Vormgever. Na 4 jaar te hebben gestudeerd het ik mijn studie met veel plezier afgerond. Steamcouture hangt nu in het Atelier van Hans Reijnders. Zie hier de videoclip van de expositie.

img
10-12-2012

Fotoshoot met Enzo

De braafste hond die ooit in mijn studio is geweest!!

img
08-12-2012

Cliteater

Nieuwe band foto's gemaakt voor de Limburgse grindcore band Cliteater. De mannen gaan een nieuw album uitbrengen waarvoor ze nieuwe band foto's nodig hadden. Ik had weer de eer om deze te maken! Voor meer informatie over Cliteater klik hier.

img

11-11-2012

Fotoshoot met Kelly en Kim op locatie

We zijn samen op pad gegaan in de bossen in Roggel. Het weer was op zijn best! Mooie spontane foto's gemaakt. Vraag altijd naar de mogelijkheden van shoots op locatie. De foto's worden spontaan genomen en het geeft een ongedwongen sfeer.

img
22-09-2012

Bruiloft Ingrid & Raoul 22 September 2012

Samen met Younique Film heb ik de bruiloft vastgelegd. We hebben de deze dag met 2 videocamera's gefilmd. Het was een zeer creatieve dag voor ons. We hebben enorm mooie opnamens kunnen maken! Ingrid en Raoul, Gefeliciteerd!

img
15-09-2012

Bruiloft Moniek en Wil 15 September 2012

Samen met Younique Film heb ik de bruiloft vastgelegd van dit prachtige bruidspaar. Ik heb gefotografeerd en Maurice heeft een bruidsfilm gemaakt. Het was een zeer bijzondere en mooie dag! Moniek en Wil, hartelijk gefeliciteerd!!

img
01-09-2012 Als verrassing voor Oma stond ik klaar in de tuin om een mooi familie portret te maken. Oma was zeer verrast en vond het erg leuk! Gefeliciteerd! En een hele fijne dag toegewenst. img
01-09-2012 Ik ben samen met Maurice Swinkels van Youique Film naar Finland gegaan om daar de opnamens te maken voor de dvd van de Finse band Wintersun. Aanstaande 10 oktober zal het nieuwe album uitgebracht worden en de dvd zit er als bonus bij. Het was een super weekend! img
09-08-2012

Expositie in het Van Bommel Van Dam in Venlo

Samen met 2 mede-studenten presenteren wij een drietal foto's serie's. De foto's worden gepresenteerd van 9 Augustus tot en met 23 September. De grote opening is op 2 September 2012 om 15.00 uur. U bent van harte welkom!

img
08-08-2012

Faceskappers te Eindhoven was al enkele keren een klant van mij. Ik heb er een keer een shoot gedaan met de personeelsleden voor foto's te maken van modellen die ze zelf gestyld hadden. Daarna ben ik er personeels foto's gaan maken zoals de foto hiernaast. Nu is het bedrijf met trots weer uitgebreid en zijn er dus weer nieuwe personeels foto's nodig. Ik heb er nu al zin in om deze van mooie personeels foto's te voorzien. Klik hier voor de foto's.

 

img
05-08-2012

Kunst Manifestatie in Panningen

Op zondag 5 Augustus stond ik met enkele fotoseries van me op de kunst manifestatie in panningen. Het was een groot succes! Erg goede reacties gekregen op mijn foto's!

img
04-08-2012 Op de zelfde dag heb ik nog een serie famielie portretten gemaakt in Helden op de Koeberg. Deze serie foto's komen ook nog niet online aan gezien de familie er nog mee verrast gaat worden! img
04-08-2012 Voor de band heb ik een ongelooflijk gave shoot gedaan! Het was een enorme uitdaging..en het was heet..pff Hard werken maar dan heb je ook wat. De foto's mogen pas naar buiten komen zodra het eerste album uit is dus we houden het nog even spannend!
31-07-2012 Zwangerschapsfoto's gemaakt op het nippertje met Martinique! We waren nog net op tijd..Heef veel succes voor de bevalling.. img
30-07-2012 Fotoshoot met Cynthia. Wat een geweldige vrouw! En wat hebben we gelachen...Bedankt dat ik foto's van je mocht maken. Ik vond het enorm gezellig met je! img
06-07-2012

Dubbel Wedding

Ingrid en Joost in Thorn

Wat een onvergetelijke dag! En dat samen met je beste vrienden. Ik heb enorm genoten!

img
06-07-2012

Dubbel Wedding

Judith en Stijn in Thorn

Wat een onvergetelijke dag! En dat samen met je beste vrienden. Ik heb enorm genoten!

img
28-06-2012

Beoordeling Assesment Fotovakschool

Alweer alles gehaald!!!!

Nu ff lekker vakantie en dan gaan we weer knallen voor mijn afstuderen!!!

img
04 - 06 - 2012

Voor Kapsalon Trend in Meyel heb ik nieuwe personeels foto's gemaakt. Ook het interieur heb ik gefotografeerd voor PR en de website.

 

img
16-05-2012

Bruiloft Jose en Mike in Eindhoven

Wat een gave dag was het met Jose en Mike!! Heel erg bedankt dat jullie hebben gekozen voor mij om deze prachtige dag vast te leggen!!Zeer binnenkort zijn de foto's ook online te zien!

img
14-04-2012

Foto Expositie

Na veel uren werken om alles op tijd klaar te hebben worden er morgen nog foto's opgehangen. Dus als we om 14.00 uur open gaan hopen we dat alles klaar is en ik mijn haar ook in de plooi heb zitten!

Morgen is de opening van mijn eerste expositie. In het CK Theater Roermond bent u van harte welkom! Lindanusstraat 7 In Roermond.

img
12 April 2012

Self portrait

Afgelopen modulen heb ik een zelfportret serie gemaakt. Dit is een verhaal over mijn leven. Klik hier voor de foto's.

img
3 Maart 2012

De Kiekers in de Zoepkoel.

Voor mijn studie heb ik een foto's gemaakt op de Boete gewoene boetezitting in Venlo. Ik heb een serie portretten gemaakt van de geschminkte mensen. Ik heb ze zo gefotografeerd dat je als het ware door al het masker heen kijkt naar de stralende persoon kijkt die er achter zit. Via de Kiekers van de mensen kijk je in de ziel van de persoon. Klik hier voor de foto's.

img
13 Februari 2012

Sticky & Sweet

Vandaag een tegekke fotoshoot gehad met Shirley Segers van Kapsalon Trends! Model Sharon Niesten heeft top haar best gedaan. We hebben ons enorm vermaakt in de ballenbak en binnenkort zijn de foto's te zien bij mijn eerste expositie! Klik hier voor het bekijken van de foto's.

img
28 Januari 2012 Shoot gehad met mijn collega kapster Judith Vulling. Zij wilde graag een fotoshoot met een kind die is gekleed als volwassene. Noah deed het super goed en ze vond het erg leuk. De foto's zijn voor de zaak Kapsalon Trends en zullen binnenkort te zien zijn in de salon. Klik hier voor het bekijken van de foto's. img
26 Januari 2012

Hoe ziet een homo eruit?

Vandaag heb ik met mijn groep op de Fotovakschool in Venlo het derde jaar officieel gehaald. Nu op naar het laatste jaar van mijn HBO opleiding Fotografische Vormgeving! Word weer een jaar met hard zwoegen en slapeloze nachten van de ontelbare creaties die ik in mijn hoofd heb.. maar dat is dan ook de moeite waard. Ik heb tot nu toe alles in 1 keer gehaald, dus daar gaan we nog een tijdje mee door! nog 1 jaar...Klik hier voor het bekijken van de foto's.

 

img
9 Januari 2012

Vandaag heb ik een zwangersschaps shoot gedaan met Judith. Zij kreeg de shoot cadeau van haar nicht Maud. We hebben ook nog samen foto's gemaakt. Dit was een van de leukste shoots die ik heb gedaan de laatste tijd. We hebben zoveel lol gehad tijdens het fotograferen. Zeer ontspannen sfeer! Meiden heel erg bedankt! En Judith ik vond het een eer om jou met je mooie buik te fotograferen.

 

img
9 Januari 2012

Voor de module opdracht van Fotografie en Maatschappij moest ik samen in een groep van 4 personen een campagne opzetten. Voor deze campagne heb ik vandaag met Lisette van Aerle een fotoshoot gedaan in de zaak van Kinki Kappers in Eindhoven. We hebben er een shoot gedaan voor de acceptatie van homoseksualiteit.

 

img

7 Januari 2012

Ook de moeder van Anne heeft haar dochter verrast met een cadeaubon. Ze heeft haar een Glamourshoot cadeau gegeven. Anne heeft 2 x een make-up gekregen en ook 2 x haar haar gestyled. En doordat ze meerdere setjes kleding bij zich had konden me meer verschillende stijlen foto's schieten. Ze wil graag de foto's gebruiken in haar portfolio om meer modellen werk te gaan doen. img
7 Januari 2012 Vandaag een shoot gehad met het duitstalige hondje Mika. Hij vond het erg spannend allemaal... Maar gelukkig hadden zijn baasjes een heleboel snoepjes bij! Zijn baasjes kregen een cadeaubon van vrienden waarmee ze mooie foto's konden laten maken. img
29 December 2011

Op school ben ik bezig met een campagne voor "Acceptatie van homoseksualiteit". Naast hem maken van een postercampagne maken we met onze groep ook een magazine. Voor deze opdracht heb ik vandaag samen met mijn collega Jan een interview met een fotoshoot gehad bij Djurre Hoenink. Klik hier voor de foto's en het magazine.

 

img
29-December 2011

Vandaag foto's gemaakt van de familie Gommans. Ze wilde graag mooie foto's van hun hele gezin. Deze keer met hun kleine dochter Saar er bij. Saar vond het prima om als model op de foto te gaan. Hoe fijn is het om een cadeaubon in te leveren voor mooie foto's van je kinderen. Wil jij ook iemand blij maken met een origineel cadeau. Verras je vrienden/familie met een cadeau bon voor een fotoshoot of voor het nabestellen van foto's. Klik hier voor het bekijken van de foto's.

img
18 November 2011

Avantgarde Black

Voor mij was de Ladies Night in Meijel afgelopen vrijdag een groot succes. Het was afgeladen druk en iedereen was onder de indruk van onze prachtige modellen! Ons thema van de modellen was " Avantgarde Black" en de eerste foto's zitten al in de bewerkings fase. Nog even geduld dus! We hebben wel al een voorproefje.. Kijk ons filmpje van Younique Film hier. Klik hier voor het bekijken van de foto's.

img
18 November 2011

Ladies Night goes White

Druk druk druk met de voorbereidingen van de Ladies Night in Meijel op 18 November. Volop bezig met het zoeken van modellen.. voorbereiden van het haar en kleding. En natuurlijk niet te vergeten het bouwen van mijn decor. Ik wil graag mijn bedrijf presenteren op een manier zoals ik het liefst werk. Dus er worden modellen gefotografeerd op de Ladies Night...ben je benieuwd? Kom dan ook! Klik hier voor het bekijken van de foto's.

img
10 Nove"mber 2011

The Living Dolls

Ik heb vandaag mijn beoordeling op school gehad van de modele 'History en Kwaliteit'. Voor deze module heb ik een serie gemaakt over poppen. De serie heb ik laten afdrukken op dibond - ALU. Deze hangen in mijn studio. De serie is ook voor verkoop. Voor informatie hier over mag u het contact formulier invullen. Klik hier voor de foto's.

 

img
31 Oktober 2011 Fotoshoot voor Kapsalon Trends met Loes. Zij had een heel mooi concept bedacht om foto's te maken met een paard. Dus op naar de Manege Kersten in Egchel. Daar hebben we in de bak foto's gemaakt met de flitsset. Klik hier voor de foto's. img
30 Oktober 2011 Fotoshoot met de familie Kessels. Deze familie wilde graag opa en oma verrassen voor hun 50 jaris huwelijk. Ze wilde graag een orginele foto van de familieleden met de favourite tractors van opa er op. Enkele foto's zijn binnenkort te zien online. img
27 Oktober 2011 Fotoshoot met 2 leuke dames. Deze moeder en dochter wilde graag hun man en papa verrassen met een mooie foto voor zijn verjaardag. Vervolgens hebben we een mooie foto laten afdrukken op pvc 3 mm van 70 x 70 centimeter. img
23 Oktober 2011

Op 23 Oktober heb ik samen met Kelly Derks van Kapsalon Trends het haar mogen doen van 2 modellen tijdens de fotoshoot van Peter Kemp. De foto's van deze shoot zullen voor het eerst worden getoond tijdens "Hear Me Out" ! Die dag zal ook voor het eerst het making off filmpje worden getoond door Younique Film. Wil je graag het filmpje zien klik dan hier.

 

img
26 September 2011

Ik heb een paar leuke klanten gekregen op mijn dierendag actie. En wel de 2 ruige bullen van Willie en Loes. Vince en Dana zijn echte fotomodellen.... alleen dat gekwijl ... ja dat doen de meeste modellen niet in mijn studio. Na een half uur had Dana het helemaal gehad en voor Vince kon het niet lang genoeg duren. Die kreeg maar niet genoeg van de frikandellen! Klik hier voor de foto's.

 

img
19 September 2011

The Living Dolls

Vandaag heb ik de foto's gemaakt voor mijn aankomend assesment voor school. Ik ben bezig met een vintage serie te maken over oude poppen. Daarvoor ben ik op bezoek geweest bij Annie Teeuwen in Kessel-eik. Ik ben nu nog druk bezig met de afwerking van de foto's. Binnenkort te vinden via mijn portfolio. Klik hier voor de foto's.

 

img
18 September 2011 Vandaag heb ik Maurice Swinkels (Younique Film) geholpen bij het maken van een videoclip voor de band Ash One. De videoclip is opgenomen in een school in Nijmegen. Aanstaand weekend worden de acteurs gefilmd voor de videoclip. img
13 September 2011 Ook vandaag ging ik weer naar Faceskappers in Eindhoven om daar nog enkele portretten te maken voor hun website. Na afloop hebben we ook nog foto's gemaakt van twee modellen. Deze foto's zullen worden gebruikt voor PR materiaal. Klik hier voor de foto's. img
4 September 2011 Vandaag heb ik een fotoshoot van Peter Kemp en Kinki kappers mogen bij wonen. De shoot was erg leerzaam voor mij. Waarschijnlijk ga ik er een aantal foto's van gebruiken voor mijn afstudeer project. We hebben samen een geweldige dag gehad. Nu afwachten op de eindresultaten....spannend!! img
3 September 2011

Faceskappers te Eindhoven was al enkele keren een klant van mij. Ik heb er een keer een shoot gedaan met de personeelsleden voor foto's te maken van modellen die ze zelf gestyld hadden. Daarna ben ik er personeels foto's gaan maken zoals de foto hiernaast. Nu is het bedrijf met trots weer uitgebreid en zijn er dus weer nieuwe personeels foto's nodig. Ik heb er nu al zin in om deze van mooie personeels foto's te voorzien. Klik hier voor de foto's.

img
27 Augustus 2011

Fashion LAB Kick off; zaterdag 27 augustus 10.00-12.00u in het Goltzius, Goltziusstraat 21Venlo. Een te gekke opening staat gepland en ik vind het dan ook een eer om hier foto's te mogen maken. Binnenkort zijn ze te zien op deze website

img

13 Augustus 2011

Een papa, man en opa kreeg van zijn familie een cadeaubon voor zijn verjaardag om eindelijk zijn grote trots op foto te zetten! Zijn Harley was dan ook erg fotogeniek! Als de foto's klaar zijn zal ik ze op de voorpagina zetten, dat hebben ze wel verdiend. Klik hier voor het bekijken van de foto's. img
10 Augustus 2011 Vanaf nu kunt ook een cadeaubon bij mij kopen. Deze kunt u kopen door mij een email te sturen en u krijgt de cadeaubon thuis gestuurd. Of bij Kapsalon Trends op Kerkstraat 7a in Roggel. Dit is een heel orgineel cadeau om te geven. En tevens natuurlijk een hele mooie herinnering. U kunt een cadeaubon kopen naar elk gewenst bedrag. img
8 Augustus 2011 Fotoshoot gedaan met Kapsalon Trends. Haar door Esther Doek, Make-up door Kelly Derks, Assistent fotograaf Saskia Koopmans. Deze shoot is gefilmd door Younique Film. Klik hier om de video te bekijken. img
10 Juli 2011

Muzikanten fotoshoot Legion Of The Damned : Aangezien de Nederlandse Trash Metal band Legion Of The Damned binnen 3 dagen nieuwe bandfoto’s moest hebben omdat ze een nieuwe gitarist hebben gekregen heb ik voor hun tijd gemaakt op een zondag morgen. De foto’s zijn geplaatst in verschillende magazines.

img

10 Juli 2011

Fotoshoot voor Lady’s Night Meijel:  Ik werd gevraagd om een leuk concept te bedenken voor de Lady’s Night in Meijel. Eerst heb ik een fotoshoot op touw gezet  met een model. Vervolgens hebben we ons een morgen allemaal van onze beste kant laten zien en uiteindelijk heb ik ook de posters, flyers en entreekaarten ontworpen. Verder wil ik graag Art de Beauty, Floral Dance Art en Kapsalon Trends bedanken voor de fijne samenwerking. Voor filmpje klik hier.

img
4 Juni 2011

Bruidsfoto’s: Wat een onvergetelijke dag! Wat een geluk heb je dan ook dat je twee zulke mooie mensen op foto mag zetten en die ook nog in de stemming zijn om  aparte foto’s te maken. We hebben samen een superleuke dag gehad.. En er zullen nog vele gezellige avonden volgen!

img
19 Mei 2011

Een hele jonge klant met een hele mooie hond:  Ook deze foto’s zijn gemaakt als een cadeau voor een heel speciaal persoon. De uiteindelijke panorama canvas is erg mooi geworden. Klik hier voor de foto's.

img
07 Mei 2011

Basic Fotoshoot: Deze twee kleine deugnieten zijn neefje en nichtje.  Ik heb ze eerst op foto gezet in de studio en ben daarna met ze naar een mooie buiten locatie gegaan om daar foto’s met ze te maken. Klik hier voor de foto's.

 

28 Mei 2011

Basic fotoshooot: Vandaag een mooi shoot gehad met Antoinette die niet langs de deur woont. Antoinette kwam helemaal uit Gouda om mooie foto’s van zich zelf te laten maken om haar man te verassen met een mooi cadeau voor zijn verjaardag. Ook het haar en de make up is verzorgd door Kapsalon Trends. Klik hier voor de foto's.

img
18 Mei 2011

Basic fotoshooot: Als iemand het leuk vind om op voor de camera te staan dan is het Gonnie wel. Ze lacht altijd en het is dan ook een eer om haar op foto vast te leggen. Dit keer nam ze haar partner mee om alvast te oefenen voor de bruidsfoto’s. Gonnie en Michael hebben hun haar en make up laten verzorgen door Kapsalon Trends. Klik hier voor de foto's.

img
16 April 2011

Fotoshoot Communiekantjes

img
9 April 2011

Glamour Fotoshoot: Kim en Ronnie hadden nog niet echt mooie foto’s van hun samen. Daarom kwamen ze uit Belgie gereisd om bij ons een shoot voor 2 personen te laten maken. Ze hebben voor de glamour fotoshoot gekozen omdat ze zich zo meerdere keren konden omkleden. Ook hun haar en make up is verzorgd door Kapsalon Trends. Klik hier voor de foto's.

 

img

30 Maart 2011

Fotoshoot Communiekantjes

img
27 Maart 2011

 

We hebben een geweldige opening gehad. Daarvoor wil ik jullie hartelijk bedanken voor de mooie kaartjes, bloemen en vele flessen wijn! Het was een fantastischedag! Klik hier voor de video te bekijken, gemaakt door Younique Film.

 

img
19 Maart 2011

 

De aller eerste fotoshoot van een kleine klant in mijn fotostudio. Klik hier voor het bekijken van de foto's.

 

 

img
19 Maart 2011

Personeelsfoto’s Faceskappers Eindhoven 19 Maart: Voor de personeelsfoto’s van Faceskappers in Eindhoven ben ik met mijn foto flitsset naar Eindhoven gegaan om daar mooie foto’s te maken van de nieuwe personeelsleden. Deze worden gebruikt om hun visitekaartjes. Klik hier voor de foto's.

img
     

 

 

 

© Copyright Jeske de Corte Photography & Styling 2011