Vanaf 2000 was ik werkzaam voor Kinki Kappers en al snel werd ik daar topstylist. Bij deze zeer creatieve kapsalons heb ik studenten getraind en geleerd oog voor detail te krijgen.

Naast mijn werkzaamheden in de kapsalons en het geven van les aan studenten was ik betrokken bij vele fotoshoots, voornamelijk voor L'oreal Professional. Door deze fotoshoots werd mijn interesse voor fotografie geprikkeld en al snel kocht ik mijn eerste camera. In het begin maakte ik vooral veel foto's van artiesten.

Ik besloot om na de basisopleiding op de Fotovakschool in Boxtel door te gaan met een nieuwe studie van 4 jaar. De HBO opleiding Fotografische Vormgeving te Venlo welke ik in Januari dit jaar met veel succes heb afgerond.

Als snel kwam ik er achter dat ik gewoon wat foto's schieten niet interessant vond. Ik maak graag mooie beelden met veel gebruik van kleur. Ook wil ik graag dat mijn foto's een betekenis hebben. Of juist een bepaald gevoel uitstralen. Ik hou ervan een beeld te maken dat vragen op roept.

Sinds Augustus dit jaar ben ik weer terug op mijn oude stekkie! Ik ben weer bij Kinki Kappers gaan werken. Ik sta volledig achter het concept van Kinki Kappers. Daar ze mij weer terug hebben gevraagd in het Artistic team kan ik nu weer gaan knallen met haar. Iets wat ik erg heb gemist. Daar ik weer voor Kinki B.V. werk kan ik nu ook meer fotoshoots gaan doen die in mijn vakgebied liggen. Een enorme verreiking.

Naast dat ik 3 dagen knip bij Kinki Kappers in Den Bosch/Utrecht geef ik ook trainingen in andere kapsalons. Het is mogelijk om de training af te sluiten met een mooie fotoshoot!

Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet en stuur mij een email en ik zal deze snel beantwoorden.

 

© Copyright Jeske de Corte Photography & Styling 2011